Modrý dveře
menu

O nás

Kdo jsme?

podstatou naší značky, jak již z názvu vyplývá, je snoubení tří „základních elementů„:

  • MASO – kvalitní technologická úprava prvotřídního MASA za použití moderních i klasických kulinářských technik
  • PIVO – z tanku čepují naši proškolení výčepní, kteří zaručují správnou techniku čepování a prvotřídní kvalitu každého půllitru
  • GRILL – hlavní technikou přípravy našich pokrmů je jednoznačně grilování na unikátních kulinářských grilech X-OVEN a ROLER GRILL typu ROTISERRIES.

Co a kde nabízíme?

Restaurace MODRÝ DVEŘE

Koncept založený na masitých pokrmech, převážně grilovaných při 300̊ C ve speciální vysokoteplotní peci X-OVEN grill na tropickém uhlí Marabú z Latinské Ameriky, která dodává masu a steakům výjimečnou chuť a tolik žádané smoked aroma.

 

Restaurace ČÉČOVKA

Street food style kuchyně v podobě trhaných mas, speciálních bramboráků, světoznámých sandwichů, grilovaných kukuřičných kuřat, a v neposlední řadě klasická žebra i kolena. To vše připravujeme ve rotačním ROLLER GRILU.

Pečeť kvality

VEPŘOVÉ:

na steaky preferujeme vepřové z DOMÁCÍHO PRASETE z farmy, chované na podestýlce s volným výběhem, či plemeno DUROC vyznačující se vysokou zmasilostí a nízkou tučností. Používáme i masa stařená mokrým nebo suchým zráním minimálně 14 dnů za za proudícího vzduchu při 2̊ C.

HOVĚZÍ:

  • k úpravě souse-vide, dušení, pečení a trhání – preferujeme výhradně ČESKÝ SKOT
  • grilujeme – vyzrálá hovězí masa z ARGENTINY, BRAZÍLIE, AMERIKY

DRŮBEŽ:

používáme ČESKÁ KUŘATA, KACHNY A KRŮTY